Erfarne boligadvokater i Horsens

”Hvordan læser jeg en købsaftale? Kan ejendomsmægleren rådgive mig? Hvad er servitutter, og hvad kan de betyde for mit boligkøb? Hvad dækker en ejerskifteforsikring? Hvad sker der, hvis der er fejl i BBR-meddelelsen for ejendommen? Er ejendommen kloaksepareret? Er der hæftelser på ejendommen? Skal man være medlem af en grundejerforening?”

Brug en boligadvokat, når du skal købe

Et køb af ejerbolig er en af de største investeringer, man gør i sit liv. Og ligesom det ofte er en god ide at tage en håndværker med ud at inspicere huset eller lejligheden før købet, er det en god ide at få en boligadvokat til at gennemgå ejendommens dokumenter mv., inden man beslutter sig endeligt for et boligkøb.

Dermed sikrer man sin investering og øger mulighederne for at ende som en glad boligejer.

Skriv derfor aldrig under på en købsaftale uden advokatforbehold.

Advokaten er din rådgiver ved boligkøb

Ejendomsmægleren er hyret til at varetage sælgers interesser og kan dermed ikke rådgive køber. Vælger køberen derimod at inddrage en boligadvokat, er han eller hun sikret uvildig rådgivning. Hos MHL Advokatfirma er det altid en erfaren boligadvokat, der gennemgår alle boligkøbets papirer nøje og drøfter dem med dig på et møde eller et telefonmøde, inden handlen godkendes. Derfor er vi også i stand til at yde den allerbedste rådgivning.

Det koster 7.500 kr. inkl. moms at få rådgivning i forbindelse med boligkøb hos MHL Advokatfirma.

Brug en boligadvokat, når du skal sælge (selvsalg)

Nogle vælger at sælge uden om en mægler. Det sker typisk, når sælger selv har fundet en køber og dermed ikke har behov for markedsføring af boligen. Er det tilfældet, kan MHL Advokatfirma bistå med alle former for papirarbejde ved boligsalget såsom udarbejdelse af købsaftalen, indhentelser af øvrige nødvendige dokumenter til brug for handlen, udarbejdelse og tinglysning af skødet samt udarbejdet af refusionsopgørelsen.

Det koster 12.000 kr. inkl. moms at få bistand til selvsalg hos MHL Advokatfirma.

Ring til os på tlf. 5118 6689 eller kontakt os her, hvis du ønsker et møde eller har spørgsmål om boligkøb eller selvsalg.