Menu Luk

3 smarte gadgets til advokaten

Gadgets er ikke kun for børn, teenagere og voksne legebørn. Det er ikke blot elektronisk legetøj, det er også hjælpemidler, som kan bruges til at gøre vores dagligdag lettere. Selv højtuddannede folk som advokater, kan få gavn af den moderne elektronik. Her i artiklen kommer vi ind på ikke mindre end 3 smarte gadgets til advokaten. Læs videre, eller klik her og så endnu flere smarte gadgets.

 

Tablet

En tablet er en af de gadgets langt de fleste erhverv kan få stor gavn af. Er der f.eks. en opgave ude af huset, hvor der skal tages billeder og noter, er det for mange i dag essentielt at have en tablet med. I stedet for at medbringe kamera og notesbøger, hives den smarte tablet i stedet op, og der kan nemt tages de noter og de billeder som der er behov for. Samtidig kan de blive sendt direkte tilbage til kontoret, skulle det være en hastesag, hvor billeder og information hurtigt skal formidles videre.

 

Nanopresso

En nanopresso er en håndholdt espressomaskine. Der skal blot fyldes vand og kaffepulver i, og de kan nemt lavet en kop friskbrygget kaffe på stedet, uanset hvor du er. Den smarte lille maskine er ikke større, end at du kan have den i lommen eller i en lille taske. Den kan endda klemmes ned i forlommen på din laptop taske. Er du en advokat som elsker kaffe, så kan nanopresso hurtigt gå hen og blive uundværlig for dig.

 

Powerbank

Der er ikke noget værre, end hvis ens smartphone løber tør for strøm. Særligt hvis det er på et tidspunkt hvor man skal bruge til noget vigtigt, f.eks. på arbejdet. Hav derfor altid en powerbank med dig, så du altid har ekstra batteri til både din smartphone, og til din tablet. Hav den evt. liggende i din taske, eller i handskerummet i din bil. På den måde har du den altid med dig. En god lille forsikring, som gør, at du aldrig løber tør for strøm på vigtige tidspunkter.