Menu Luk

Find din nærmeste advokat

Der kan være mange grunde til at du har brug for en advokat, og det er de færreste personer som har en egentlig familieadvokat. Sådan én har de ellers altid på film, men i virkelighedens verden ser det noget anderledes ud. Situationer hvor du kan få brug for en advokat tæller bl.a. køb af ejendom, dødsfald og sagsanlæg.

Uanset hvorfor du skal bruge en advokat, er det belejligt at finde én i nærheden af din bopæl – både fordi det således er let at besøge advokaten, og fordi advokaten dermed kender lokalområdet. Mangler du en advokat i Horsens, så kan du med fordel besøge hjemmesiden Find-Virksomhed.dk hvor du kan se en komplet oversigt over advokater i Horsens.

Få styr på reglerne ved boligkøb

Der er mange ting at holde styr på, når man skal købe ny bolig. Tilstandsrapporter, bank- og realkreditlån, koordinering af selve flytningen og meget mere. Og så er der jo en kontrakt, der skal underskrives. Hvis du ikke har erfaring med boligkøb, så kan det være en god idé at tage en advokat med på råd, når du står overfor at købe ejendom.

Udover at advokaten kan gennemgå købsaftalen og salgsopstillingen for fejl og mangler, kan advokaten også påpege elementer, som skal rettes. Ved køb og salg af ejendom er det normalt at inddrage et advokatforbehold i aftalen. Det betyder kort og godt, at handlen kan gå igennem, jo mindre advokaten har indvendinger.

Advokat ved dødsfald

Et andet tidspunkt, hvor det er godt at have en advokat på sidelinjen er i forbindelse med dødsfald. Midt i sorgen er det trods alt belejligt at kunne gøre brug af en professionel rådgiver, så man har tid og overskud til at sørge for alt det praktiske i forbindelse med begravelsen. Så kan advokaten styre det juridiske.

En bedemand kan også sørge for at afklare mange spørgsmål, og har naturligvis erfaring med de juridiske problemstilleringer i forbindelse med dødsfald. Vil du være bedst muligt stillet, kan det dog anbefales, at du også benytter en advokat.