Menu Luk

Gør det nemt at flytte betalingen af dine køb til næste måned

Kender du det med at kontoen er alt for hurtig tom og man bare har lyst til at shoppe?

Hvis du også med jævne mellemrum får stoppet din shoppelyst af en konto der allerede få dage inde i måneden er tom ? Så er det her måske lige det du mangler. Du kan nemlig legende let lave din egen online kasse kredit, som er indrettet til alle din online køb. Det er en betalingsmåde der samles på en ny konto, hvor du kan betale af når det passer bedst ved dig. Den bliver taget i stort set alle shops i Danmark, og gør at du kan købe alt på afbetaling. Det er varer som tøj, sko, tasker, sminke, legetøj, møbler, frækt lingeri, værktøj, sommerdæk, mad, hobby udstyr ja endda sexlegetøj

Eftersom den kan bruges i stort set alle butikker på nettet, kan du handler med den der hvor du plejer. Det er utrolig nemt og koster stort set ikke mere end lavede du overtræk. 

Du oprettet den på få minutter og kan så gå i gang. Det eneste du skal bruge er et kredit kort og nemid. Så snart du er godkendt er den aktiveret. 

Hvordan bruger jeg det når jeg skal handler?

De shops du plejer at handle i er nok allerede klar til at modtage den nye betalingsmetode. Der er nemlig over 3000 butikker i Danmark der har det med i deres system. Det betyder at du kan handle der hvor du plejer, sådan som du plejer. Du smider varerne i kurven og går til betalingen. Her vælger du så den nye metode og beløbet trækkes dermed ikke på din konto. Alle køb du foretager samles nu på den nye konto, hvor du så kan logge ind og afgøre hvor hurtigt og hvornår du gerne vil betaler det tilbage. Nemmere har det aldrig været.