Menu Luk

Få professionel hjælp til parforholdet

Få professionel hjælp til parforholdet

Den emotionsfokuserede parterapi i København fremmer den bevidste dialog, hvor vi prøver at komme bagom de konfliktbaserede dialoger, som fylder meget i jeres kærlighedsrelation.

Her tilbydes i et trygt og tillidsfuldt rum, hvor i kan sætte ord på de længsler, ønsker og drømme, som måske har været lidt for usagte hos jer. En parterapeut har som fineste opgave at guide og støtte jer undervejs i samtaleprocessen og bane vej for et og tættere møde mellem jer med perspektiver og strategier, der kan åbne banen for, at I kan gå bedre ind i i den intime kærlighedsrelation og samtidig sikre en oplevelse af ro og tryghed hos jer.

Der kan selvfølgelig være rigtig mange forskellige årsager til jeres konflikter. Måske er der kommet et tillidsbrud. Men den manglende gnist kan også fylde meget, da det jo ret beset, er den der gør parforholdet levende.

Men der kan sagtens også opstå uenigheder omkring opdragelse, frustrationer over at hverdagens mange gøremål fylder for meget og nærheden, kærligheden og den tætte fortrolighed i stedet er væk.

Når man starter en kærlighedsrelation kender vi alle den første berusende fase – forelskelsesfasen. Det er her den første tiltrækning mærkes som overvældende og berusende.

Her er der et kæmpe behov for intimitet og nærhed og derfor overskygger lysten til hinanden det hele, og derfor kommer der af gode grunde faktisk ikke ret mange uenigheder og skænderier, som senere, når man kommer ind i den næste kærlighedfase, hvor hverdagen melder sig med sine trivialiteter og vi igen søger mere ud i verden og dermed går fra en konfluent og sammensmeltet tilstand, til en mere differentieret tilstand, og her der det enormt vigtigt at tilliden er på plads, da den skal bære relationen og skabe en styrke imellem jer. Kontakt en parterapeut i København, hvis det kan løse jeres situation