Menu Luk

GOTS-mærke

Hvad er GOTS?

Global Organic Textile Standard (GOTS) er verdens førende standard for tekstilforarbejdning af økologiske fibre, herunder økologiske og sociale kriterier, der understøttes af en uafhængig certificering af hele tekstilforsyningskæden.Produkter med et GOTS-mærke garanteres at være fremstillet af mindst 70 % certificerede økologiske fibre.

GOTS-certificering er et vigtigt kendetegn, som JBS of Denmark anvender for at sikre en ansvarlig produktion af produkter af høj kvalitet. GOTS-certificering på vores kontor og lager i Danmark gør det muligt for os at købe og sælge certificerede produkter, samtidig med at vores undertøjsfabrik i Litauen producerer GOTS-certificerede produkter. Det betyder, at vi kan opretholde en højkvalitetsstandard, samtidig med at vi sikrer, at vores produkter er produceret på en ansvarlig måde. Ved at have GOTS-certificering kan vi være sikre på, at vi bidrager til en mere bæredygtig fremtid.

BÆREDYGTIGHED

Global Organic Textile Standard (GOTS) er verdens førende certificeringsstandard for økologiske tekstilprodukter fra mark til færdigt produkt. Den omfatter økologiske og sociale kriterier, kræver uafhængig certificering af hele forsyningskæden og omfatter lister over stoffer med begrænsede begrænsninger.

GOTS er anerkendt som den vigtigste forarbejdningsstandard for økologiske fibre på verdensplan. Formålet med GOTS er at definere verdensomspændende anerkendte krav, der sikrer økologisk status for tekstiler, fra høst af råmaterialer over miljømæssigt og socialt ansvarlig fremstilling til mærkning, så slutbrugeren får en troværdig garanti

GOTS-logoet på et produkt giver forbrugeren en troværdig garanti for, at tekstilproduktet opfylder de fastsatte miljømæssige og sociale kriterier i hele processen- 

fra mark til færdigt produkt.

JBS er stolt af at være GOTS-certificeret. Vi arbejder hele tiden på en mere bæredygtig produktion og er forpligtet til at tilbyde vores kunder de bedst mulige produkter.

Hvad står GOTS for?

Global Organic Textile Standard (GOTS) er en internationalt anerkendt standard for produktion af tekstiler fremstillet af økologiske fibre. Den omfatter økologiske og sociale kriterier, der understøttes af en uafhængig certificering af hele tekstilforsyningskæden.

Produkter med et GOTS-mærke garanteres at være fremstillet af mindst 70 % certificerede økologiske fibre.