Menu Luk

Skandinavisk og bæredygtigt design til børn fra Filibabba

Hos LittleHappy kan du finde et stort udvalg af Filibabba og deres mange produkter. www.littlehappy.dk/filibabba er et rigtig populært brand, hvilket der også er god grund til. Filibabba har et meget skandinavisk og bæredygtigdesign, som ikke følger nogen trend, og derfor ikke vil gå af mode. Mange af deres produkter er multifunktionelle fx deres legemadras. Legemadrassen kan både bruges som en legemadras og som en soveplads.

Som kunde hos Filibabba er du med til at støtte op omkring deres værdier og handlinger. Filibabba tror på en bæredygtig tankegang, og deres brand er værd at støtte op om. De er, som et af de eneste danske brands GOTS-certificeret, som sætter fokus på fx bæredygtighed og fabriksarbejdernes arbejdsforhold. Deres bomuldstekstiler er produceret korrekt hele vejen igennem værdikæden.

3 funktionelle produkter med et skandinavisk design

Filibabbas produkter er både meget funktionelle og super gode at indrette med. Det kan være en god ide at indrette med ting dine børn bruger til hverdag. Dette giver værelset mere personlighed, og det vil byde gæster på leg. Når det er en del af indretning slipper man også for den oprydning, der skulle komme bagefter. Deres produkter er produceret i høj kvalitet, og det er nok også derfor, at de er så populære.

  • Legemadras: Filibabbas legemadras er super god og kan bruges til mange forskellige ting. Madrassen giver et godt område, hvor barnet kan lege med fx barbie eller biler. Det bløde underlag gør, at barnet rigtig kan leve sig ind i legen ved at rulle rundt eller falde på det. Legemadrassen er også smart, hvis dit barn har problemer med at sove/ tage en lur uden sine forældre i nærheden. Madrassen gode størrelse gør, at den nemt kan placeres i fx stuen hvor resten af familien befinder sig.
  • Led hvalen Christian: Filibabbas led hval Christian er en super sød lampe, som kan lyse det mørke værelse op om aftenen. Sammen med hvalen Christian kommer en fjernbetjening, som gør det muligt både at skifte farve og justere lysstyrken. Da Christian ingen ledning har er den super nem at tage med på tur, eller når der skal ammes om aftenen. Hvalen Christian har et sødt design, som gør den til en sød detalje i børneværelsets indretning.
  • Sengetøj i GOTS-certificeret bomuld: Filibabbas sengetøj er produceret i 100% GOTS-certificeret bomuld, som sikre den højeste kvalitet. Sengetøjet kommer i mange forskellige print og farver. Sengetøjet har en satin finish, som giver det et eksklusivt look. Da sengetøjet er lavet i den bedste kvalitet kan det selvfølgelig også tåle mange vaske.

Filibabba har en bæredygtig tankegang

Filibabba har en bæredigtig tankegang, og det ses i deres produktion og udvikling af deres produkter. De går meget op i at give deres produkter en så lang levetid som muligt så, at vi ikke smider det ud kort tid efter. Dettes ses fx i deres hagesmækker. Der hvor hagesmækken lukkes er der mulighed for at gøre den enten større eller mindre, dette gør at hagesmækken kan vokse med barnet og dermed holde i længere tid. Filibabba er, som et af de eneste danske brands GOTS-certificeret, hvilket betyder, at de har stor fokus på bæredygtighed, økologi, social ansvar og fabriksarbejderens arbejdsforhold. Som kunde hos Filibabba kan du være sikker på, at dine bomuldstekstiler er produceret korrekt hele vejen igennem værdikæden. GOTS sikre, at fabriksarbejderne arbejder under ordentlige forhold, og at arbejdspladsen er hygiejnisk.