Menu Luk

Escape Room vs Escape Game

Hvad er et Escape room?

Et escaperoom er som navnet siger, et rum som man skal flygte fra. Man lukkes simpelthen ind i et rum og bliver præsenteret for en masse gåder, ledetråde og genstande som man skal løse og sammensætte for til sidst at løse rummets præmisse. De fleste rum handler det om at finde nøglen der åbner døren, men der er også rum hvor man skal ende med at løse en mordgåde, finde en forsvunden genstand, gennemføre et spil eller andre ting. Det afhænger af rummets tema.

Temaerne for escaperooms varierer. Der er rigtig mange forskellige historier i dem. hos Breakoutroom har vi den gale mands kælder, vores Black Magic hvor en leg med et ouijaboard er gået galt, vores familievenlige junglemysterie hvor I fanget i spillet Jumanji vi kender fra filmen fra 1996 eller vores Tidsmaskinen hvor en tidsrejse er gået galt og I er strandet i 1980’erne.

Hvad er et escape game?

I et escape game foregår spillet foran jer. I modsætning til et rum er I ikke låst inde og I skal ikke lede efter de genstande der skal bruges. Dem får I fra starten af. I har stadig en time til at løse hvad end mysterie I præsenteres for og de gåder og opgaver der er, minder om dem man kan finde I fysiske escape rooms. Der kan stadig være hængelåse der skal åbnes, koder der skal knækkes og puslespil der skal samles. 

Hos BreakoutRoom har vi vores Bomb-in-a-box der er vores mest populære breakout spil. Her skal I forhindre en række bombeangreb i 5 storbyer, verden over. Derudover har vi vores Magic school som er en optagelsesprøve til en troldmandsskole og vores Bermuda mysterie hvor I skal finde det forsvundende fly. 

Hvad skal vi vælge?

Langt de fleste vil gerne i et fysisk escaperoom, men der kan alligevel være gode grunde til at vælge et game istedet. Fx kan vi med vores spil kommer til jer, fremfor at I kommer til os. Er man nervøs for aflåse rum kan det også hjælpe og oftest vil der være penge at spare hvis man er mange mennesker.

Er du i tvivl om hvad der er det rette for dig, så kontakt os endelig.