Menu Luk

5 tips til vækst i din butik i Horsens

Har du en butik i Horsens som du gerne vil have flere kunder ind i? Du overvejer hvad der er den bedste løsning, måske med et mindre budget. Har får du overblik over de bedste muligheder for at skabe vækst i din butik. Med en del erfaring giver jeg her de bedste bud på løsninger der virker. 

Lokale medier

 

Lokale online aviser / medier kan sætte fart i din butik. Det kræver gerne et særligt godt tilbud, hvis det skal have en kraftfuld effekt. Vælg et medie der også slår op på facebook, så du både kommer op der og på deres hjemmeside/avis. Har kan det være svært at gennemskue hvad du får for pengene – gør det hvis du kan give et særligt godt tilbud, og forvente et vildt boom af kunder. 

 

SEO i Horsens

 

Få lavet lokal seo på din hjemmeside i Horsens. Over halvdelen af alle søgninger i google har en lokal intention, det er her du bør ligge i toppen med din butik. Fordi – ud af dem så foretager 75% et køb samme dag, hav derfor fokus på lokale søgetermer og optimering af hjemmesidens salg. Sælger hjemmesiden dårligt, så bliver det dyrt at skaffe kunder i butikken. 

 

Google ads

 

Med google ads kan du få din hjemmeside i toppen af side 1 samme dag. Det siger sig selv, vælger du at afgrænse til horsens og omegn så kommer der kunder ind i din butik. 

 

SoMe

 

Sociale medier som facebook, her betales der for antal visninger, igen – så er succes for den slags reklamer afhængig af et godt tilbud, noget gratis eller andet der gør at brugeren ikke kan lade være med at klikke på annoncen. Det skal sættes op ordentligt sådan så du rammer den rigtige målgruppe, eller kan det være penge ud i havet.

 

Vær unik

 

Skaber du en god forretning og er du unik i forhold til andre, så kan du få ganske almindelig god gammeldags, mund til mund omtale. Det er godt.